search
Het was gigantisch druk op Netflix met 16 (!) nieuwe series
Series / Featured

Het was gigantisch druk op Netflix met 16 (!) nieuwe series

Netflix maakt er een heerlijke week van met behoorlijk veel nieuwe series

Elke week zetten we de nieuwe series die toegevoegd zijn aan het aanbod van Netflix voor je op een rij. En ook deze week was het weer een drukte van jewelste!

Snowpiercer (S03E07): Layton wordt ziek en droomt over een alternatieve fantasiewereld. Wilfords plotselinge herinnering leidt tot een wilde theorie.

Chip en Pieper (3 seizoenen): Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.

Kotaro Lives Alone (1 seizoen): Een eenzaam jongetje gaat helemaal alleen in een vervallen flatgebouw wonen en raakt bevriend met een mangakunstenaar die naast hem woont en niets te makken heeft.

Karma's Wereld (2 seizoenen): De talentvolle zangeres en scholiere Karma goochelt met rapdromen en rijmschema's en gebruikt haar talent, ambitie en grote hart om allerlei problemen op te lossen.

Last One Standing: Ze zijn comedians en spelen in een spannend drama, maar als hun grappen niet werken in de scènes zonder script, liggen ze eruit. Laat de chaos maar losbarsten!

An Astrological Guide for Broken Hearts (seizoen 2): Alice is diepbedroefd en hopeloos vrijgezel. Maar als ze bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe, probeert ze haar perfecte match via de sterren te vinden.

The Last Kingdom (seizoen 5): Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

The Andy Warhol Diaries (miniserie): In 1968 wordt Andy Warhol neergeschoten. Hij besluit daarna zijn leven en gevoelens vast te leggen. Die dagboeken en deze serie onthullen de geheimen achter zijn imago.

Queen of the South (seizoen 5): Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een maatje en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

Queer Eye Germany: De Fab Five, vijf experts op het gebied van lifestyle, mode, beauty, gezondheid en design, doen een heel land versteld staan en veranderen levens in deze make-overserie.

Love, Life & Everything in Between: Deze pan-Arabische anthologieserie vol zwarte humor gaat over liefde in het algemeen "“ en over relaties in het bijzonder.

Life After Death with Tyler Henry (seizoen 1): In deze realityserie biedt medium Tyler Henry mensen de nodige afsluiting dankzij zijn contact met gene zijde. Intussen onderzoekt hij zijn eigen familiegeschiedenis.

Formula 1: Drive to Survive (seizoen 4): Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld "“ zowel op als buiten de racebaan "“ tijdens elk moordend seizoen vol Formule 1-races.

Once Upon a Time... Happily Never After: Een op tragische wijze van elkaar gescheiden stel moet elkaar in een ander leven vinden om de betovering van hun stad te verbreken. Maar twee toeristen vormen een gevaar.

The Flash (seizoen 8, wekelijks een nieuwe aflevering): In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

The Blacklist (seizoen 8): Een briljante voortvluchtige biedt aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen