Gaaf! Dit is de status van álle 'Game of Thrones'-series

George R.R. Martin zet op een rij wat er allemaal aankomt in de franchise en hoe het ermee staat.

Jim Pedd, 11 maart 2022 09:16

George R. R. Martin onthulde op zijn website details over de vele Game of Thrones spin-offs die op dit moment in ontwikkeling zijn.
Ondanks het tegenvallende einde van het achtste seizoen van Game of Thrones, werkt HBO aan een hele reeks spin-offs. Er zijn rond de zes series in de maak, waarbij de meest significante vorderingen geboekt zijn bij House of the Dragon, dat in 2022 te zien moet zijn.

Game of Thrones-update
Martin kwam met een zeer uitgebreide update over alle nieuwe projecten die eraan zitten te komen. "Ik hoop dat een aantal van deze series te zien mogen zijn. Het zal niet bij alle series lukken, maar wel bij meer dan één. Dat hoop ik tenminste."

Vervolgens kwam hij met de volgende updates: "Bruno Heller schrijft de pilot voor zijn serie over Corlys Velaryon. Die begon als Nine Voyages, maar heet nu The Sea Snake, aangezien we wilden vermijden dat we twee series zouden maken met nummers in de titel."

"De andere is Ten Thousand Ships en draait om Nymeria. Amanda Segel, onze showrunner, heeft meerdere versies daarvan opgeleverd en we gaan er rustig mee door. De derde van de live-action series is Dunk & egg van Steve Conrad en daar hebben mijn team en ik geweldige sessies mee gehad."

Die serie krijgt volgens hem een andere titel dan Dunk & Egg en zal eerst het boek The Hedge Knight verfilmen. De kans is groot dat de show A Knight of the Seven Kingdoms heet, alhoewel "The Hedge Knight ook zijn aanhangers heeft."

Wat de animatieseries betreft, vertelde hij vrijwel niets, al "lekte enkele maanden het verhaal dat een van die series zich af zou spelen in Yi Ti. Dat klopt. Onze werktitel is The Golden Empire en we hebben een jonge schrijver die daarbij betrokken is."

Game of Thrones zie je op HBO Max.




Bron: Screen Rant

Lees meer over: George RR Martin, Game of Thrones, HBO, HBO max

Populair nieuws