'The Boys' laat weer wat van seizoen 3 zien

'The Boys' laat weer wat van seizoen 3 zien

Maak je maar klaar voor de eerste trailer van The Boys die eraan komt.

Jim Pedd, 11 maart 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe beelden van het officiële Twitter-account van The Boys laten zien dat de teaser trailer van het derde seizoen eraan zitten te komen. Deze zomer debuteert het nieuwe seizoen van de serie op Prime Video.
The Boys zond bijna achttien maanden geleden zijn tweede seizoen uit. Showrunner Eric Kripke beloofde vorige maand nog dat de trailer voor het derde seizoen "binnen een paar weken" te zien zou zijn. En nu lijkt dat moment er snel aan te komen.

The Boys-trailer
Prime Video zette al de opvallende serie The Boys Presents: Diabolical online als geanimeerde spin-off die de wereld van Vought flink uit breidde. En nu is het wachten op juni, als het derde seizoen van The Boys eindelijk van start gaat.

Wat ook wel tijd werd, gezien de vele teases die we deze maanden kregen. Zo vertelde Kripke meermaals dat de serie alle grenzen verlegt met de aflevering die draait om het Herogasm, een gigantische orgie onder de superhelden. En we krijgen Soldier Boy als opvallende nieuwe Supe te zien.

The Boys laat op Twitter zien dat de trailer eraan zit te komen en plaatste in het kader daarvan foto's van castleden Laz Alonzo (Mother's Milk), Erin Moriarty (Annie January/Starlight), Karen Fukuhara (Kimiko/The Female) en Jack Quaid (Hughie).

Hieronder het beeld; The Boys zie je op Prime Video.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, Eric Kripke, trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws