Butcher met superkrachten op 'The Boys'-poster

Butcher met superkrachten op 'The Boys'-poster

The Boys blijft ons verrassen, vandaag met deze opvallende nieuwe poster.

Jim Pedd, 11 maart 2022 11:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Karl Urban's Billy Butcher ziet er meer uit als zijn aartsvijand Homelander op een nieuwe poster voor The Boys seizoen 3. Daarop krijgt de grofgebekte antiheld heat vision.
Prime Video bereidt zich voor op de terugkeer van zijn grootste Original serie. Die keert in de zomer weer terug op de streamingdienst. Met zijn tweede seizoen brak The Boys door tot grote hoogtes en nu wachten we af tot we het derde seizoen dan eindelijk kunnen zien. Ook wachten we nog altijd op een trailer voor de show.

The Boys-poster
De serie The Boys gaat in juni weer van start op Prime Video. De helden zijn nu allemaal van elkaar gescheiden.

Hughie werkt nu voor congreslid Victoria Neuman en realiseert zich niet dat zij de mysterieuze Supe is die de hoofden van mensen heeft zitten opblazen. Intussen rouwt Butcher om de dood van zijn geliefde Becca en heeft Homelander, de sadistische leider van de Seven, te maken met de vrouwen om hem heen die zijn gezag en macht significant ondermijnen.

Daarmee is alles in stelling gebracht voor wat een explosief derde seizoen belooft te worden. En de poster laat zien dat Butcher misschien wel iets krijgt dat doet denken aan de superkrachten die Homelander ook heeft:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Prime Video, Amazon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws