search
Opnieuw komt een streamingdienst naar Nederland
Series / Nieuws

Opnieuw komt een streamingdienst naar Nederland

Eerder deze maand werd ook de streamingdienst HBO Max in ons land gelanceerd...

Geoffrey Ketels
Het landschap met streamingdiensten breidt stelselmatig uit. Nederland vormt daar geen uitzondering op. We kregen nog maar net HBO Max voor de kiezen, maar nu duikt het nieuws op dat er nog een nieuwe streamingdienst naar ons land onderweg is.

Deze keer gaat het om de streamingdienst SkyShowtime. Door de komst van deze nieuwe streamingdienst kan er worden gerekend op zomaar even meer dan 10.000 uur aan nieuwe content.

De nieuwe streamingdienst is zeker niet van de minste. Niet alleen bevat de bibliotheek van deze service een groot aantal films van Paramount en Universal, daarnaast heeft ze net als HBO Max ook een overeenkomst met de studio Warner Bros.

Fans van series worden eveneens verwend. Zij kunnen namelijk rekenen op series afkomstig van Showtime, Paramount+, Sky Studios en Peacock.

2022
Veel details over de lancering van de nieuwe streamingdienst in Nederland zijn er momenteel nog niet. Zo is het bijvoorbeeld nog niet bekend wanneer we ze ongeveer mogen verwachten. Dat wordt dus wel sowieso ergens in de loop van dit jaar.

Hoeveel een abonnement op SkyShowtime in Nederland gaat kosten werd tot dusver ook nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen