search
Cast 'National Treasure' van Disney+ eindelijk onthuld

Cast 'National Treasure' van Disney+ eindelijk onthuld

Disney+ werkt druk aan een serie rond National Treasure van Nicolas Cage. Dit is de cast.

Jim Pedd
De cast van de National Treasure-serie van Disney+ is onthuld. Tijdens de The Walt Disney Company's jaarlijkse webcast voor aandeelhouders kregen we een eerste foto te zien, die nu ook officieel online gezet is.

De serie is een spin-off van de films met Nicolas Cage, maar moet het zonder zijn aanwezigheid doen. We zien een heel nieuwe generatie van puzzels oplossende schattenjagers: Jess Morales (Total Eclipse's Lisette Alexis), Tasha (Flatbush Misdemeanorss Zuri Reed), Ethan (Lady Birds Jordan Rodrigues) en Oren (City on a Hills Antonio Cipriano). Samen gaan de vier vrienden op een avontuur om de waarheid te achterhalen over hun verleden en een Pan-Amerikaanse schat te redden.

National Treasure-serie
Jess is de hoofdpersoon van National Treasure. Zij wordt omschreven als een DREAMer, die op zoek is naar antwoorden over haar familie en haar oorsprong.

Dankzij haar talent voor het ontrafelen van raadsels en oplossen van puzzels, ontdekt ze vanalles over haar eigen verborgen verleden, evenals de waarheid over haar ouders en verbinding met een lang geleden verloren geraakte schat.

Samen met haar vrienden moet Jess de stijlvolle zakenvrouw en avonturier Billie (Catherine Zeta-Jones), een badass miljardair en expert op de zwarte markt, het hoofd bieden.

Wanneer de National Treasure-serie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen