Forse tegenslag voor nieuwe 'The Boys'-serie

Forse tegenslag voor nieuwe 'The Boys'-serie

Een aantal van de castleden van de The Boys-serie zijn opgestapt, maar waarom dan?

Jim Pedd, 12 maart 2022 09:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De aankomende The Boys spin-off van Prime Video heeft twee van zijn oorspronkelijke castleden verloren. Dat horen we vandaag via Prime Video.
Het gaat om Aimee Carrero en Shane Paul McGhie, die vertrokken zijn bij de momenteel nog titelloze serie. De show draait om een universiteit voor jongvolwassen superhelden, die met elkaar concurreren om contracten bij de grootste en tofste steden.

The Boys spin-off
De verwachting is dat beide rollen opnieuw gecast gaan worden. De bedoeling schijnt nog altijd te zijn dat McGhie een rol krijgt in een van de series van de franchise, maar dat nog gekeken wordt waar en welke.

Er zijn verder meerdere redenen die aangevoerd worden voor het vertrek van Carrero en McGhie. Ze zouden vooral moeite hebben gehad met het lange proces om de The Boys-serie gemaakt te krijgen.

Het duurt al meer dan een jaar tot de The Boys-serie in productie gaat, wat moeilijk is als je alsmaar zit te wachten op de productiestart zodat je ook echt werk hebt. Verder schijnen de twee showrunners, Michele Fazekas en Tara Butters, hun personages fors veranderd te hebben.

De spin-off van The Boys wordt neergezet als een R-rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent, die hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Eric Kripke, Aimee Carrero, Shane Paul McGhie

Populair nieuws