search
Deze grote Hollywoodster leidt de nieuwe 'National Treasure'

Deze grote Hollywoodster leidt de nieuwe 'National Treasure'

Geen Nicolas Cage in de eerste tv-serie in de avonturenreeks die verder gaat op Disney+.

Bram de Groot
Actrice Catherine Zeta-Jones heeft zich volgens Deadline aangesloten bij de cast van de tv-serie National Treasure, een vervolg op de eerdere bioscoopfilms. De serie zal gaan verschijnen op Disney+.

De serie gaat over de jonge Jess (Lisette Alexis), een briljante en vindingrijke DREAMer die het avontuur van haar leven aangaat om de waarheid over het mysterieuze verleden van haar familie te achterhalen en een verloren Pan-Amerikaanse schat te vinden.

Catherine Zeta-Jones
Zeta-Jones is Billie, een ooit arme wees die nu een badass en stinkend rijke avonturier, zakenvrouw en antiquiteiten-expert op de zwarte markt is geworden. Ze is ook een schattenjager die volgens haar eigen code leeft.

De actrice voegt zich bij de eerder genoemde Alexis, Zuri Reed, Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Jake Austin Walker en Lyndon Smith in de serie waarvoor de opnames deze maand beginnen in Baton Rouge, Louisiana.

Rick Muirragui is schrijver en uitvoerend producent. Jerry Bruckheimer, Jon Turteltaub, Mira Nair, Cormac & Marianne Wibberley, Jonathan Littman en KristieAnne Reed zijn ook uitvoerend producent.

Verwacht geen Nicolas Cage is de serie, al zijn er geruchten dat Disney+ mogelijk ook de derde film met hem wil maken.


Aanbevolen artikelen