Gave beelden tonen duistere 'Moon Knight'

De volgende Marvel-serie komt er eind deze maand alweer aan.

Bram de Groot, 12-03-2022 16:19

In november en december werd de serie Hawkeye op Disney+ gezet en sindsdien is het voor de fans wachten op een nieuw avontuur. Dit wordt de duistere serie Moon Knight dat weer een heel ander deel van het Marvel Cinematic Universe gaat laten zien.
In Moon Knight een compleet nieuw personage. Marc Spector, een huurling die lijdt aan een dissociatieve identiteitsstoornis, wordt betrokken bij een dodelijk mysterie waarbij Egyptische goden betrokken zijn. Ondertussen heeft hij te dealen met zijn meerdere identiteiten, zoals Steven Grant.

Spector wordt gespeeld door Oscar Isaac, die je kent uit onder meer de Star Wars-vervolgfilms. Een belangrijk ander personage wordt ingevuld door Ethan Hawke. Hij is Arthur Harrow, een religieuze fanatiekeling en sekteleider die verbonden is met de god Ammit en Moon Knight ziet als een obstakel "de wereld te genezen".

Video: Introducing Moon Knight
Hieronder zie je nu de special look 'Introducing Moon Knight' met beelden uit de zesdelige serie en interviews. Vanaf 30 maart zet Disney+ de afleveringen van de Marvel-serie online.
Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: Oscar Isaac, Marvel, Moon Knight, Disney, Ethan Hawke, Thor, Zeus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix