Knotsgekke eerste trailer 'The Boys' seizoen 3

Knotsgekke eerste trailer 'The Boys' seizoen 3

Het derde seizoen van The Boys start op 3 juni op Prime Video!

Bram de Groot, 12 maart 2022 18:50

Prime Video heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van The Boys, de bikkelharde superheldenserie gebaseerd op de comics van Garth Ennis en Darick Robertson. Check de beelden hieronder!
The Boys speelt zich af in een universum waar superkrachtige personen door het grote publiek als helden worden erkend en werken voor het machtige bedrijf Vought International dat hen in de markt zet en er geld mee verdient.

Buiten hun heroïsche persona's zijn de meesten arrogant en corrupt. De serie richt zich voornamelijk op twee groepen: de Seven, het belangrijkste superheldenteam van Vought, en de gelijknamige Boys, burgerwachten die Vought en zijn corrupte superhelden ten val willen brengen.

De serie heeft een cast bestaande uit Karl Urban, Jack Quaid, Laz Alonso, Tomer Capon en Karen Fukuhara als de burgerwachten. Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher en Nathan Mitchell zijn in het eerste seizoen de "Seven".

Trailer voor seizoen 3 van The Boys
In deze teaser trailer hoor je de nieuwste single van Imagine Dragons: Bones. Seizoen 3 is 3 juni beschikbaar op Prime Video.
Bron: Prime Video

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles, Nick Wechsler

Populair nieuws