Weer stopt Netflix met een fanfavoriete serie

Weer stopt Netflix met een fanfavoriete serie

The Babysitters Club stopt er al na 2 seizoenen mee bij Netflix.

Jim Pedd, 13 maart 2022 10:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix heeft de laatste jaren een beetje 'naam' gemaakt met het cancellen van geliefde series. Vandaag is er weer nieuws dat vermoedelijk het hart van heel wat fans zal breken.
Netflix laat namelijk via Variety weten dat de serie The Baby-Sitters Club eindigt met het tweede seizoen. Dat was eind vorig jaar te zien op het platform.

The Baby-Sitter's Club
The Baby-Sitters Club is gebaseerd op de iconische boekenreeks van Ann M. Martin en volgt de avonturen van Kristy Thomas (Sophie Grace), Claudia Kishi (Momona Tamada), Stacey McGill (Shay Rudolph), Dawn Schafer (Kydra Sanchez), Mary Anne Spier (Malia Baker) en Karen Brewer (Sophia Reid-Gantzert), een groep tienermeisjes die hun eigen babysitting-bedrijf opzetten in hun stadje Stoneybrook, Connecticut.

"Ik wilde al deel van de wereld van Ann M. Martin zijn sinds ik zeven jaar oud was en gedurende twee buitengewone seizoenen kreeg ik die kans," aldus showrunner Rachel Shukert in een statement.

"Het was een droom die uitkwam. Hoewel mijn hart gebroken is dat ik niet terug kan keren voor nog eens twintig seizoenen, ben ik zo trots op de ongelofelijke serie die onze cast en crew gemaakt hebben en de manier waarop het plezier bracht naar velen die het op dat moment het hardst nodig hadden."

The Baby-Sitters Club zie je in zijn geheel op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Babysitters Club, Netflix, einde

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws