'Stranger Things' seizoen 4 is van een heel ander niveau

De ambitie die schuilgaat achter Stranger Things seizoen 4 is echt bizar groot.

Jim Pedd, 13-03-2022 14:55

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Seizoen vier dan Stranger Things is bijna hier. 27 mei 2022 gaat het seizoen in première. We weten dat het seizoen in twee delen uitgezonden wordt en het tweede deel zes weken later op 1 juli 2022 uitgezonden wordt.
Fans van de bovennatuurlijke hitserie zitten vol vragen en kijken uit naar updates. Gezien de explosieve finale van het derde seizoen is dat ook niet gek. Tijdens een interview met The Playlist vertelde producent en regisseur Shawn Levy over het nieuwe seizoen.

Stranger Things seizoen 4
"Wat ik je kan zeggen is dat het ons voor een deel zo lang heeft gekost om seizoen 4 te maken, door de pandemie komt. Maar dat is niet het enige, het heeft ook te maken met de ambities achter seizoen vier," aldus Levy.

"Het is allemaal zo episch! En de complexiteit om dit allemaal gemaakt te krijgen, maakt dat het simpelweg tijd kost. Het is zo cinematisch in omvang, zonder dat de relaties en aan personages opgehangen verhaallijnen daaronder lijden."

Kortom: het is een bijzonder groots seizoen. "Met negen scenario's, meer dan achthonderd pagina's, twee jaar aan opnames, duizenden shots met visuele effecten en een speelduur die twee keer zo lang is als het vorige seizoen, was dit ons meest uitdagende seizoen tot nu toe."

Stranger Things zie je op Netflix.
Bron: The Playlist

Lees meer over: Stranger Things, Shawn Levy, Netflix, seizoen 4, Millie Bobby Brown

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix