search
Drukte met 8 nieuwe series op Prime Video
Series / Featured

Drukte met 8 nieuwe series op Prime Video

Prime Video maakte er een heel prima week van met al deze nieuwe shows.

's Zondags is de dag waarop we kijken welke series Prime Video gedurende de week allemaal nieuw heeft toegevoegd. Het was een prima weekje op de streamingdienst, met acht nieuwe toevoegingen. We duiken er meteen in!

Million Dollar Island (S01E01): Million Dollar Island is het grootste sociale experiment ooit op de Nederlandse televisie vertoond. 100 mensen moeten 2 maanden zien te overleven op een tropisch eiland als ze kans willen maken op een deel van de 1 miljoen euro die aan de eindstreep ligt. Op Million Dollar Island vecht je niet alleen tegen de elementen; je moet zien samen te leven met 99 andere, onbekende eilandbewoners.

Sherlock (seizoen 1-4): De avonturen van Sherlock Holmes en Doctor Watson spelen zich af in het Londen van de 21e eeuw.

This Is us (S06E07): Rebecca heeft een grote aankondiging voor tijdens het Thanksgiving-diner.

Upload (seizoen 2): Van de met een Emmy gelauwerde Greg Daniels (The Office, Parks & Rec) is er nu een grappige nieuwe scifi-komedie. In de toekomst kunnen mensen hun bewustzijn uploaden naar een luxueus digitaal hiernamaals. Wanneer Nathan naar een virtueel resort geĆ¼pload wordt, maakt hij kennis met Nora die zijn 'klantenservice'-engel is, maar meer wordt als ze hem helpt vriendschap, liefde en een doel te vinden.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E07): Abe vergeet zijn tabak. Joel proost met Moishe. Midge leert wat het Amerikaanse tweekamerstelsel betekent.

The Marvelous Mrs. Maisel (S04E08): Midge en Joel debatteren over Griekse mythologie. Susie vindt een tweede telefoonlijn. Een sneeuwstorm zorgt voor onverwachte gevolgen.

Star Trek: Picard (S02E02): Picard wordt getransporteerd naar een alternatieve tijdlijn in het jaar 2400 waar zijn oude aartsvijand, Q, een laatste 'proef' heeft georkestreerd. Picard zoekt zijn vertrouwde bemanning terwijl hij de oorzaak van deze dystopische toekomst probeert te vinden.

Porno y Helado (seizoen 1): Twee sociaal totaal ongemakkelijke dertigers en een jonge bedrieger beginnen met een rockband die de music scene van Buenos Aires snel verovert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen