search
3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 gigantische kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Sterke series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie uiteenlopende recent verschenen series / seizoenen die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Taboo | Binge nu! | 1 seizoen
Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie. Met rollen voor onder meer Tom Hardy, Oona Chaplin, Jessie Buckley, Leo Bill, Jonathan Pryce, Stephen Graham, David Hayman en Richard Dixon.



The Last Kingdom | Binge nu! | 5 seizoenen
Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen. Er zijn rollen voor Alexander Dreymon, Emily Cox, David Dawson, Ian Hart, Rune Temte, Matthew Macfadyen, Rutger Hauer en Tobias Santelmann. Seizoen vijf is het laatste, al volgt er binnenkort ook de film Seven Kings Must Die.



Formula 1: Drive to Survive | Binge nu! | 4 seizoenen
Recent verscheen het vierde seizoen van deze geliefde docuserie. Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld, zowel op als buiten de racebaan, tijdens een moordend seizoen vol Formule 1-races. Het nieuwste seizoen laat het jaar zien waarin Max Verstappen wereldkampioen werd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen