We gaan een zeer machtige Darth Vader zien in 'Obi-Wan Kenobi'

Darth Vader zeer machtig in 'Obi-Wan Kenobi'

Darth Vader-acteur Hayden Christensen belooft dat we een zeer machtige versie van de iconische schurk te zien krijgen in Obi-Wan Kenobi.

Niels Arts, 14 maart 2022 om 14:12

De Disney Plus-serie Obi-Wan Kenobi komt over twee maanden uit. Darth Vader-acteur Hayden Christensen geeft aan dat zijn personage zeer machtig voor de dag gaat komen in de serie.
Dit heeft Hayden Christensen gedeeld in een interview met Entertainment Weekly. Op de vraag of Darth Vader zijn helm af gaat zetten in de serie kon hij geen antwoord geven, maar wel zei hij het volgende over de iconische Schurk uit de Star Wars-films:

"We're going to see a very powerful Vader." Hoe sterk Darth Vader daadwerkelijk gaat zijn, valt natuurlijk nog te bezien. Obi-Wan Kenobi speelt zich af tussen Episode III en Episode IV van Star Wars, dus na het duel tussen Darth Vader en Obi-Wan Kenobi op Mustafar maar vóór hun confrontatie in de Death Star.

Op een enkele afbeelding na hebben we nog niets gezien van Darth Vader in Obi-Wan Kenobi. Hoewel hij ongetwijfeld een rol als antagonist gaat vervullen in de serie, lijkt het er niet op dat hij de voornaamste slechterik gaat zijn. Die rol is weggelegd voor de verschillende inquisitors die op Obi-Wan jagen op Tatooine.

Wat precies de rol van Darth Vader in Obi-Wan Kenobi gaat zijn, zien we op 25 mei, wanneer de serie van start gaat op Disney Plus.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Darth Vader, Star Wars, Disney Plus, Hayden Christensen, Ewan McGregor

Populair nieuws