'The Walking Dead' vervangt Rick Grimes definitief

'The Walking Dead' vervangt Rick Grimes definitief

De serie The Walking Dead wijkt nu compleet af van de comics met deze verhaallijn.

Jim Pedd, 14-03-2022 14:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Walking Dead heeft weer een nieuwe aflevering uitgezonden: The Lucky Ones. In de comics is het Rick Grimes die een belangrijke rol heeft in de gebeurtenissen van de aflevering, maar in de serie neemt iemand anders het van hem over.
In de comics van The Walking Dead ontmoet Rick Grimes Governor Milton en haar New World Order. Maar het is in de serie Aaron die Pamela Milton de grote rondleiding door Alexandria geeft.

The Walking Dead
De serie The Walking Dead is in de eindsprint beland. We zitten nu op aflevering 12, waarmee de helft van dit laatste seizoen voorbij is. In totaal komen er namelijk 24 afleveringen en dan is het voorbij.

In de comics brengt Eugene Governor Milton en haar delegatie naar Alexandria. Daar schrikt Rick alleen al van haar titel (de Governor hakte immers zijn hand af en martelde Michonne), maar de twee blijken allebei niet hun gemeenschap opgericht te hebben. Ze bouwen al snel iets van een band op, al duurt dat niet eens zo heel lang.

The Walking Dead laat in de comics zien hoe Pamela en Rick bediscussiëren of Alexandria onderdeel van de Commonwealth moet worden. Daarop vraagt Pamela van Rick of hij voor problemen gaat zorgen en is zijn reactie, veelzeggend, "hopelijk niet te veel".

The Walking Dead zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, RIck Grimes, Aaron, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws