search
Deze Marvel-serie van Disney+ staat op zichzelf
Series / Nieuws

Deze Marvel-serie van Disney+ staat op zichzelf

Moon Knight gaat weinig verbindend weefsel met de rest van het MCU hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grant Curtis is uitvoerend producent van de serie Moon Knight. Hij legt uit dat de serie echt grotendeels op zichzelf staat en weinig leunt op Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe.

Moon Knight gaat later deze maand, op 30 maart, van start op Disney+ en is gemaakt door Jeremy Slater. We volgen Marc Spector, een huurling die een meervoudige persoonlijkheidsstoornis heeft en superkrachten van de Egyptische god van de maan, Khonshu, krijgt.

Moon Knight staat op zichzelf
Phase 4 van het MCU begon met de succesvolle lancering van verschillende televisieseries, waarvan WandaVision de eerste is. De komende tijd zien we naast Moon Knight ook series als Ms. Marvel en She-Hulk en zijn er films als Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Thor: Love and Thunder.

Marvel experimenteert duidelijk met de toon en stijl van zijn verschillende series en bouwt tegelijk aan op zichzelf staande series als Moon Knight. Dat vertelt producent Curtis.

"Er zijn geen verbindingen met het huidige MCU. Hij is gloednieuw en gaat op een gloednieuw avontuur. We denken dat de fans er enorm van gaan genieten."

In Moon Knight speelt Oscar Isaac de hoofdrol. Moon Knight zie je vanaf 30 maart op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen