'Obi-Wan Kenobi' laat mogelijk The Clone Wars-fragmenten zien

'Obi-Wan Kenobi' duikt mogelijk in The Clone Wars

Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor heeft mogelijk verklapt dat de Obi-Wan Kenobi-serie fragmenten uit The Clone Wars laat zien.

Niels Arts, 14 maart 2022 om 15:24

Het is misschien nog steeds moeilijk te geloven, maar toch is het waar: Ewan McGregor en Hayden Christensen keren terug om Obi-Wan Kenobi en Darth Vader te spelen in een gloednieuwe serie. McGregor reflecteert op zijn hereniging met de acteur van Anakin Skywalker.
Het was groot nieuws toen bekend werd gemaakt dat Hayden Christensen terug zou keren als Darth Vader in de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie. Uit een recent interview dat Obi-Wan-acteur Ewan McGregor heeft gegeven aan Entertainment Weekly, blijkt echter dat we misschien zelfs Anakin Skywalker weer op het scherm gaan zien. Dit zei McGregor over zijn hereniging met Christensen op de set:

"En dan om weer op de set te zijn met Christensen. Het was gewoon gek. Het was gek genoeg alsof er geen tijd voorbij was gegaan. Ik keek naar hem, er waren camera's natuurlijk, en we zijn op een set, en hij is Anakin en ik ben Obi-Wan. Het was alsof er niets veranderd was. Ik zag geen verschil in leeftijd op zijn gezicht... Het was alsof de periode tussen Episode III en nu nooit gebeurd was, het was vreemd."

Het opmerkelijke aan deze quote is dat hij Anakin zag, niet Darth Vader. Betekent dit dat we Anakin ook daadwerkelijk gaan zien in Obi-Wan Kenobi? Misschien wel, misschien niet. Het zou zomaar kunnen dat we flashbacks te zien krijgen van de The Clone Wars-periode, waarin Anakin en Obi-Wan vaak samen op missies gingen.

De tijd zal het ons leren. Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei op Disney Plus te zien.

Bron: We Got This Covered

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Darth Vader, Anakin Skywalker, Disney Plus

Populair nieuws