search
Netflix voegt deze 23 (!) series nog toe in de rest van maart
Series / Featured

Netflix voegt deze 23 (!) series nog toe in de rest van maart

Deze series zullen allemaal nog te zien zijn op Netflix de komende twee weken.

De maand is ongeveer halverwege en dus is het tijd om eens vooruit te kijken: welke series verschijnen de laatste weken nog op Netflix? Het zijn er behoorlijk wat!

VANAF 16 MAART
Bad Vegan: Fame. Fraud. Fugitives. (miniserie): Als een gevierde veganistische restauranthoudster trouwt met een mysterieuze man die beweerde haar hond onsterfelijk te kunnen maken, dreigt haar leven te ontsporen.

VANAF 16 MAART
Grond (seizoen 1): Een jonge ondernemer smeedt een gedurfd maar riskant plan om zijn familiebedrijf te vernieuwen: aarde uit Marokko importeren om de doden van zijn gemeenschap te begraven.

3 Tonelada$: Assalto ao Banco Central: Docuserie over de historische beroving van de Braziliaanse Centrale Bank in Fortaleza. De overvallers groeven een tunnel en maakten meer dan 160 miljoen real buit.

VANAF 18 MAART
Human Resources (seizoen 1): In deze spin-off van 'Big Mouth' krijgen lovebugs, hormoonmonsters en een reeks andere wezens te maken met romantiek, drama op de werkplek en hun menselijke klanten.

Krakowskie potwory (1 seizoen): Een jonge vrouw sluit zich aan bij een mysterieuze professor en zijn groep talentvolle studenten die paranormale activiteiten onderzoeken en vechten tegen demonen.

Young, Famous & African (seizoen 1): Deze realityserie volgt een groep beroemde, welvarende sterren terwijl ze werken en zich ontspannen, flirten en ruziën in Johannesburg, Zuid-Afrika.

Eternally Confused and Eager for Love: Een onhandige en eenzame twintiger wordt begeleid (en misleid) door een brutale denkbeeldige tovenaar. Hij zoekt een vriendin en probeert het eens niet zelf te verpesten.

Alessandro Cattelan: One Simple Question: Alessandro Cattelan gaat op zoek naar het geluk door middel van interviews en unieke ervaringen met beroemde gasten als Paolo Sorrentino en Roberto Baggio.

Standing Up: Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.

Top Boy (seizoen 2): Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

Light the Night (deel 3): De vrouwen van een Japanse nachtclub in de rosse buurt van het Taipei van de jaren 80 krijgen met jaloezie, gebroken harten, vriendschap en liefde te maken.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

Animal (seizoen 2): In deze intense serie worden de meest indrukwekkende dieren gevolgd. Met nooit eerder vertoonde beelden van ontroerende tot bizarre momenten.

Is It Cake? (seizoen 1): Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd, geïnspireerd op een populaire meme.

Drôle (seizoen 1): Van allerlei baantjes tot de jacht naar virale roem: carrière maken in stand-upcomedy is geen makkie, maar vier vrienden riskeren alles om de wereld te laten lachen.

VANAF 19 MAART
Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

VANAF 20 MAART
Forecasting Love and Weather: Voor een ijverige weervrouw en haar vrijgevochten collega van de nationale weerdienst blijkt het zeer moeilijk om de liefde te voorspellen, net als regen of zonneschijn.

VANAF 22 MAART
The Principles of Pleasure: Seks, plezier en moderne wetenschap komen samen in deze heldere serie waarin de complexe wereld van vrouwelijk genot wordt gevierd en hardnekkige mythen worden ontkracht.

VANAF 24 MAART
Thirty-Nine: Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.

VANAF 25 MAART
Bridgerton (seizoen 2): Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

VANAF 28 MAART
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

Therme Romae Novae: Een trotse badhuizenarchitect uit het oude Rome duikt willekeurig op in hedendaags Japan waar hij zich laat inspireren door de vele badinnovaties die hij aantreft.

VANAF 31 MAART
Super PupZ (seizoen 1): Vier pups met superkrachten werken samen om hun nieuwe vrienden en een harig buitenaards kameraadje te helpen in dit knuffelige, kosmische avontuur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen