search
Alexandra Daddario is de hoofdrolspeelster in 'Mayfair Witches'
Series / Nieuws

Alexandra Daddario is de hoofdrolspeelster in 'Mayfair Witches'

De Hollywood-ster ken je onder meer van de film San Andreas en straks dus als heks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alexandra Daddario is gecast als de hoofdrolspeler in AMC's Mayfair Witches. De serie is gebaseerd op de Lives of the Mayfair Witches-boeken van schrijfster Anne Rice, een trilogie die bestaat uit The Witching Hour, Lasher en Taltos.

De Mayfair Witches-serie wordt geschreven en geproduceerd door Esta Spalding en Michelle Ashford. Spalding doet verder dienst als showrunner van de televisieserie.

Mayfair Witches-verfilming
AMC zet flink in op verfilmingen van materiaal van Anne Rice. Zo werkt de televisiezender ook aan een verfilming van de Vampire Chronicles.

Het eerste castlid van Mayfair Witches is nu dus onthuld: Alexandra Daddario. Zij speelt Rowan Mayfair, de hoofdpersoon in de trilogie van Rice. Rowan is een neurochirurg die erachter komt dat ze de erfgenaam van een familie heksen is. Ze moet nieuw om leren gaan met die krachten en positie.

Mayfair Witches krijgt een acht afleveringen tellend eerste seizoen en zal vermoedelijk snel moeten beginnen met de opnames. De intentie is namelijk om de serie al dit jaar te lanceren op AMC.

Waar je Mayfair Witches straks in Nederland zal kunnen zien is niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen