search
Eindelijk weer goed nieuws rond 'The Boys'
Series / Nieuws

Eindelijk weer goed nieuws rond 'The Boys'

De The Boys spin-off serie verloor kortgeleden twee acteurs en heeft nu alweer een van die rollen vervuld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon heeft een spin-off van The Boys reeds aangekondigd. De superheldenserie speelt zich af op een universiteit voor Supes, maar ging het niet helemaal voor de wind. De serie verloor namelijk twee van zijn hoofdrolspelers.

Acteurs Shane Paul mcGhie en Aimee Carrerro vertrokken namelijk. Maar een van de rollen is inmiddels alweer opgevuld. Deadline meldt dat Chilling Adventures of Sabrina-ster Chance Perdomo de rol nu vervult die eerder voor McGhie was.

The Boys spin-off
We horen via Deadline dat de rol die oorspronkelijk voor McGhie was, wat "creatieve veranderingen" ondergaan heeft. Dat mede naar aanleiding van de komst van de nieuwe showrunner, Michele Fazekas en Tara Butters.

Opvallend genoeg weten we nog steeds niet welke rol Perdomo op zich zal nemen, al is de kans groot dat hij een personage met superkrachten speelt.

De spin-off van The Boys wordt omschreven als een R-Rated serie die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent. Zij stellen hun fysieke, seksuele en morele grenzen behoorlijk op de proef en concurreren met elkaar om de beste contracten van de grootste steden.

Wanneer deze vooralsnog titelloze spin-off van The Boys te zien is, weten we nog niet.



Aanbevolen artikelen