'Game of Thrones' is straks niet meer hetzelfde

'Game of Thrones' is straks niet meer hetzelfde

Dat moet de serie House of the Dragon straks gaan regelen horen we.

Jim Pedd, 19 maart 2022 09:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Matt Smith, een van de hoofdrolspelers van House of the Dragon, hoopt dat de televisieserie de Game of Thrones-franchise kan uitbreiden. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site Screen Rant.
De serie House of the Dragon wordt gemaakt door Ryan Condal en Miguel Sapchochnik en is een prequel op Game of Thrones. We volgen het verhaal van de familie Targaryen, precies rond de tijd dat een burgeroorlog broeit tussen de verschillende familieleden.

House of the Dragon
House of the Dragon begint met een eerste seizoen van 10 afleveringen, dat in april 2021 begon met de opnames. Die vonden plaats in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, de Verenigde Staten en in Portugal. Afgelopen februari werden ze pas afgerond.

Smith hoopt enorm dat de nieuwe televisieserie enorm groots wordt en het universum op z'n kop kan zetten.

"Ze voeren veel oorlog en rijden rond op draken, waarmee ze ook vechten," vertelde Smith over zijn 'familie' in House of the Dragon.

"Ik heb er nog niets van gezien. Het is voor ons allemaal een grote uitdaging. Je ziet de fans die er omheen zitten. Dat is ook echt terecht. Game of Thrones heeft daardoor een grote voetafdruk achtergelaten en die is moeilijk te vullen. Dus laten we hopen dat het evolueert in iets anders."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: House of the Dragon, Game of THrones, HBO, HBO Max, Matt Smith, George RR Martin

Populair nieuws