Nieuwe 'Game of Thrones'-serie onthult zijn titel

Nieuwe 'Game of Thrones'-serie onthult zijn titel

De serie Nine Voyages heeft een showrunner gevonden en een nieuwe titel gekregen.

Jim Pedd, 13 maart 2022 11:51

Schrijver George R.R. Martin bracht ons de wereld van A Song of Ice and Fire, waarin de bekende HBO-serie Game of Thrones zich afspeelt. Er wordt sinds het einde van die serie gewerkt aan een hele reeks spin-offs.
Een daarvan krijgt nu een nieuwe naam. Het gaat om een spin-off van House of the Dragon, die zal draaien om het personage Corlys Velaryon. Die show krijgt nu een nieuwe titel en heeft een showrunner.

Game of Thrones-serie
Bruno Heller, die je wellicht kent als de bedenker en showrunner van Rome, schrijft de pilot voor de serie over Corlys Velaryon. De serie stond lange tijd bekend als Nine Voyages, maar krijgt nu de titel The Sea Snake.

Deze serie vertelt het verhaal van de gevierde kapitein die zijn rijkdom en prestige, verworven tijdens zijn verre reizen over de hele wereld, gebruikte om een van de meest invloedrijke heren van Westeros te worden.

Er werd slechts enkele malen naar hem gerefereerd in de A Song of Ice and Fire-boeken, maar de Sea Snake is hoofd van een huis dat als een van de oudste bondgenoten van House Targaryen geldt.

Als een van de weinige Valyriaanse huizen van Westeros hebben ze zilver haar en paarse ogen, net zoals de familie Targaryen. En zij zijn de enige andere familie van Westeros die regelmatig op draken konden rijden.
Bron: CBR

Lees meer over: 9 Voyages, Game of Thrones, HBO, George RR Martin

Populair nieuws