search
Disney+ voegde wel heel veel series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde wel heel veel series toe deze week

Disney+ had een fantastische week achter de rug met veel nieuwe shows.

De meeste weken zijn gewoon druk op Disney+, maar deze week al helemaal! We hebben namelijk heel wat nieuwe series te melden, waaronder Da Vinci's Demons, en nieuwe afleveringen van topseries als The Walking Dead en Criminal Minds.

The Walking Dead (S11E12): Pamela Milton bezoekt Alexandria, Oceanside en Hilltop.

This Is Us (S06E03): Jack, Randall, Kevin en Toby hebben moeite om aansluiting te vinden bij hun kinderen.

The Wonder Years (S01E12): Dean verliest zijn plek in de band.

The Proud Family: Louder and Prouder (S01E05): Oscar opent een gevaarlijk maar razend populair attractiepark.

Snowdrop (S01E11 & S01E12): Als Soo-ho de waarheid over de gijzelingscrisis onder ogen ziet, sluit hij zich aan bij Gang-mu.

Rapunzel's Tangled Adventure (seizoen 3): Samen met Eugene en Cassandra ontdekt Rapunzel dat er nog een hoop te ontdekken valt voordat ze haar plaats als Prinses van Corona kan innemen.

Queens (S01E10): Jill wordt geconfronteerd met haar verleden.

Primal Survivor (seizoen 5): Hazen Audel is een extreme avonturist en herleeft zijn spannendste, pijnlijke en ronduit smerigste momenten. Hij laat zien wat er nodig is om een Primal Survivor te worden.

Our Kind of People (S01E05): Angela is vastbesloten om de waarheid te achterhalen.

My Wife and Kids (seizoen 1-5): Michael probeert zijn kinderen levenslessen bij te brengen. Dit doet hij met behulp van zijn eigen wijsheid.

Da Vinci's Demons (seizoen 1-3): Leonardo Da Vinci wordt gemarteld door zijn gave van bovenmenselijke genialiteit. HIj komt in een conflict terecht tussen waarheid en leugens, religie en vrede, verleden en toekomst.

Cupid (seizoen 1): Je moet een liefdesleven hebben. Dat is alles wat Cupido wil en de grote jongen van de liefde is in Manhattan om dat te regelen. Maar hij is verbannen van Olympus tot hij 100 stellen bij elkaar heeft gebracht.

Criminal Minds: Suspect Behavior (seizoen 1): Een eliteteam van FBI-agenten, een Red Cell, gebruikt onconventionele onderzoeksmethodes en agressieve tachtieken om beruchte criminelen te vangen.

Continent 7: Antarctica (seizoen 1): Bij -73 graden Celsius verband je tot 5.000 calorieën per dag en in een winter bij minder dan 1 procent luchtvochtigheid, verliest je lichaam al vocht door te ademen. In die omstandigheden gaan wetenschappers te werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen