search
'Obi-Wan Kenobi'-serie onthult opvallend verhaal
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-serie onthult opvallend verhaal

De Obi-Wan Kenobi-serie wordt een bijzondere, dat blijkt uit de synopsis die is vrijgegeven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Wars-fans weten al enige tijd dat Darth Vader in de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie zit. Maar de omschrijving van de serie laat zien dat er meer aan zit te komen, onder meer met opvallende en cruciale verraden.

De streamingdienst Disney+ onthulde de synopsis voor Obi-Wan Kenobi. Die impliceert dat Kenobi het tegen meerdere vroegere bondgenoten op zal moeten nemen, waaronder natuurlijk zijn vroegere leerling en kameraad Anakin Skywalker.

Obi-Wan Kenobi-serie
De Obi-Wan Kenobi-serie gaat op 25 mei van start op Disney+ en krijgt in totaal zes afleveringen. Disney+ kwam met de synopsis:

Tijdens de heerschappij van het Galactic Empire, vertrekt voormalig Jedi-meester Obi-Wan Kenobi op een cruciale missie. Kenobi moet bondgenoten die nu vijanden zijn confronteren en de wraakzuchtigheid van het Empire onder ogen komen.

Er lijkt geen groter verraad in de wereld van science fiction te zijn dan Anakin die zich tegen Obi-Wan keerde, maar de tijdlijn van de serie impliceert dat er meerdere momenten aan zitten te komen. Allicht zien we in de show straks wat van de klonen die zich tegen de Jedi keerden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen