Nog veel meer 'Friends' op komst? Het kan!

Lisa Kudrow ziet het eigenlijk wel zitten om nog veel meer Friends te maken.

Jim Pedd, 20-03-2022 09:53

Friends-actrice Lisa Kudrow zou het geweldig vinden als er een gemoderniseerde versie van de sitcom komt. Recent nog was er een reünie tussen de hoofdrolspelers van de serie.
In Friends volgen we zes vrienden in New York City: Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Kudrow), Joey (Matt Le Blanc), Chandler (Matthew Perry) en Ross (David Schwimmer). Kudrow speelde de rol van de bijzondere Phoebe Buffay in de tien seizoenen van de serie.

Friends-terugkeer
Kudrow was in 236 afleveringen te zien. Op de rode loper van de première van haar nieuwe film, Better Nate Than Never van Disney+, werd haar gevraagd naar een Friends-revival. Daar zei Kudrow over:

"Ik denk niet dat er een Friends-reboot gaat komen. In elk geval geen reboot met een van ons erin," aldus de actrice. "Ik zou zo'n reboot wel steunen, maar dan met nieuwe acteurs. Ik zou het echt tof vinden om zoiets te zien, een moderne versie van Friends."

Eerder, in 2017, vertelde de actrice nog dat er waarschijnlijk nooit een reünie zou komen. Interessant genoeg kwam die er afgelopen jaar toch, Friends: The Reunion, waarin de belangrijkste castleden allemaal samen te zien waren.

Friends zie je nu op HBO Max.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lisa Kudrow, Friends, ABC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix