'Young Sheldon' vindt speciale gastster voor 100ste aflevering

'Young Sheldon' vindt speciale gastster

De serie Young Sheldon gaat wel lekker met een naderende nieuwe mijlpaal.

Jim Pedd, 20-03-2022 09:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Young Sheldon heeft een opvallende gastster gevonden voor zijn aankomende honderdste aflevering. De serie bevindt zich in de laatste reeks van de afleveringen dit vijfde seizoen.
Voordat Young Sheldon klaar is met dat vijfde seizoen, bereikt men nog even de mooie mijlpaal van 100 afleveringen. Dat is een knappe en bijzondere prestatie, want niet al te veel series weten die mijlpaal te bereiken. Fans verwachten enkele grote verrassingen van de CBS-sitcom.

Young Sheldon
Young Sheldon ging in 2017 van start en was de eerste twee jaar back-to-back met moederserie The Big Bang Theory te zien. Maar die kwam in 2019 tot een einde en sindsdien is Young Sheldon de enige in de franchise die nog draait.

De serie trekt elke week vele miljoenen kijkers en gaat daarmee voorlopig niet stoppen. De volgende aflevering is een knappe mijlpaal, want dan bereikt men de grens van 100 afleveringen.

Nu blijkt dat in de nieuwe aflevering Paige, de concurrent van Sheldon als wonderkind, te zien is. Zij heeft een hilarische dynamiek met Sheldon, dus dat belooft heel wat amusement voor fans.

Deze aflevering van Young Sheldon belooft daarmee een leuke te worden, extra leuk omdat volgens CBS in de aflevering Paige een vreemde gunst vraagt van Sheldon. Wat dat is blijft natuurlijk nog even geheim!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, Opnames, CBS, Gastster, Iain Armitage

Populair nieuws