search
Nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix-serie scoort 100% op RottenTomatoes

De serie Human Resources is een spin-off van Netflix en blijkt enorm te scoren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een gloednieuwe animatieserie voor volwassenen gelanceerd: Human Resources. Dat is een spin-off van de show Big Mouth. De nieuwe serie werd enorm positief ontvangen.

Op recensie-website Rotten Tomatoes blijkt namelijk dat de eerste reeks afleveringen van Human Resources unaniem positief ontvangen is. Daar zien we namelijk dat de afleveringen gemiddeld een score van 100 procent hebben, wat betekent dat elke criticus positief was.

Human Resources-recensies
De serie heeft op dit moment een score van 7,6 gemiddeld over de recensies die men al verzamelde. Dat is dus geen 10, maar elke recensie was positief.

De serie wordt ontvangen als een heel nieuwe toevoeging aan de franchise van Netflix. Critici noemen het een serie die echt een vervolg moet krijgen en een franchise die voorlopig zou moeten blijven. Zo lezen we bij IGN dat men het een goede, absurde uitbreiding van de humor van Big Mouth vinden en andere critici (bijvoorbeeld die van The Hollywood Reporter) schrijven dat het een immens grappige serie is.

Human Resources duikt in het dagelijks leven van de wezens: Hormone Monsters, Depression Kitties, Shame Wizards en meer. Zij helpen de mens op een reis door het leven van de puberteit naar volwassenheid en later de nadagen van het leven.

Human Resources zie je nu op Netflix.

Aanbevolen artikelen