search
Prime Video voegde veel series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde veel series nieuw toe afgelopen week

Het was een lekker drukke week op Prime Video met veel nieuwe series.

Prime Video had een heerlijk drukke week achter de rug. We zetten zoals je gewend bent van ons op deze zondag al het nieuws op een rij.

MotoGP Unlimited (seizoen 1): De volledige Nederlandse ondertiteling komt zo snel mogelijk beschikbaar. 22 rijders. 18 races. Eén winnaar. Het FIM MotoGPâ„¢ Wereldkampioenschap is de ultieme fusie van mens en machine. Deze atleten rijden elk jaar van maart tot november met hun motoren tegen de 350 km/u met slechts één doel: als eerste over de finish komen. Maar er gaat meer achter deze sport schuil dan de 40 minuten van de race.

Million Dollar More (S01E02): Samen met presentator Giel de Winter, psycholoog Jaap van Ginneken, bekende gast Sophia Milzink en de kandidaten kijken we terug op aflevering 2: Op het hele eiland worden kampjes uit de grond gestampt. Maar waar het ene kamp geniet van overleven in de natuur, zijn andere kampen al met het spel bezig. Het noodlot slaat toe wanneer blijkt dat leven in de tropen niet zonder gevaren is.

Million Dollar Island (S01E02): De bewoners zijn begonnen aan het avontuur van hun leven. Op het hele eiland worden kampjes uit de grond gestampt en nieuwe vriendschappen gesloten. Maar waar het ene kamp geniet van overleven in de natuur, zijn andere kampen al met het spel bezig. Zij zijn hier immers om een deel van die miljoen euro te cashen en smeden in het diepste geheim de eerste tactische plannen.

Pieter Konijn (seizoen 1 en 2): Het kleine ondeugende en charmante konijntje Pieter is altijd weer op zoek naar spannende avonturen samen met zijn vrienden Benjamin en Lily. Pieter Konijn wil net zo slim en grappig worden als zijn vader. Met een gids op zak waarin alles staat wat je nodig hebt om een goed konijn te zijn en de hulp van zijn vrienden is Pieter klaar voor veel nieuwe ontdekkingen.

Chuggington (seizoen 1): Toet toet! Welkom in de Treintastische wereld van Chuggington waar de enthousiaste locomotiefjes Wilson, Koko en Brewster opdrachten uitvoeren om medailles te verdienen.

This Is Us (S06E02): Nicky, Rebecca en Miguel gaan op een roadtrip.

Star Trek: Picard (S02E03): Picard en de bemanning reizen terug in de tijd naar het Los Angeles van 2024 op zoek naar de 'Hoeder', die hen kan helpen te bepalen wanneer de tijdlijn verstoord werd. Seven, Raffi en Rios moeten zich zien te redden in een voor hen onbekende wereld, terwijl Picard en Jurati informatie proberen te verzamelen van een onwaarschijnlijke en gevaarlijke bondgenoot.

Orelsan: Never Show This to Anyone (seizoen 1): Begin jaren 2000 is Aurelien Cotentin een jonge man uit de middelklasse die woont in Caen en een onzekere toekomst tegemoet gaat. Hij raakt into rapmuziek en moet echt vanaf het begin en de bodem opklimmen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen