search
Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Twenty Five Twenty One'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische dramaserie 'Twenty Five Twenty One'

Voorlopig zijn wel slechts de eerste twee afleveringen van de serie te bekijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wanneer er tegenwoordig een Zuid-Koreaanse serie wordt aangekondigd wordt deze toch niet zelden met argusogen gevolgd. Vanaf nu zijn op Netflix de eerste twee afleveringen van de romantische dramaserie Twenty Five Twenty One te bekijken.

In Twenty Five Twenty One keren we terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren '90. In die tijd moeten twee jonge mensen genaamd Jung Jee-Hyun en Kwon Do-eun zien op te boksen tegen de gevolgen van een financiële crisis. Deze zorgt ervoor dat ze hun tienerdromen toch een beetje in rook op zien gaan.

Wanneer beiden de leeftijd van 25 en 21 hebben bereikt komen ze elkaar terug tegen. Dan is alles natuurlijk helemaal anders. Er ontstaat een intense vriendschap die de levens van beide mensen aanzienlijk weet te verbeteren.

Twee afleveringen
In eerste instantie zijn er slechts twee afleveringen gelanceerd van het eerste seizoen van Twenty Five Twenty One. Deze afleveringen zijn vanaf nu te bekijken bij Netflix. Vanaf volgende week zal er elke week op zaterdag een extra aflevering verschijnen. In totaal bestaat het eerste seizoen uit 16 afleveringen.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze romantische dramaserie van Zuid-Koreaanse bodem allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker even de trailer die je hieronder terug kan vinden!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen