'The Last of Us' skipt mogelijk het meest controversiële én belangrijke moment uit de games

The Last of Us skipt controversieel moment!?

Pedro Pascal vertelt dat de serie The Last of Us van HBO mogelijk een belangrijk punt overslaat.

Jim Pedd, 20 maart 2022 om 14:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Momenteel wordt er druk gewerkt aan een televisieserie gebaseerd op de The Last of Us-games. De serie is nog altijd bezig met de opnames en blijkt nu een controversieel element uit de games over te slaan.
Hoofdrolspeler Pedro Pascal is in The Last of Us te zien als Joel, die de opdracht krijgt het jonge meisje Ellie te escorteren door een levensgevaarlijk en post-apocalyptische Verenigde Staten. In de tweede game overkomt Joel iets vreselijks, wat het verhaal van de tweede game inluidt.

The Last of Us
Pascal werd door ComicBook.com gevraagd of hij het lot van Joel in The Last of Us Part II kent. "Oh ja, zeker. Dat ken ik," begon de acteur.

"Ik weet wat hem overkomt. Maar misschien red ik het niet eens tot daar." Wellicht zal de serie de dood van Joel aan de handen van Abby Anderson dus niet laten zien.

De dood van Joel in The Last of Us was een gruwelijke en eentje dat bij gamers niet zo goed viel. Tot dat moment speelden spelers Joel en Ellie, om vervolgens te wisselen naar het onbekende personage Abby. Haar vader bleek een Firefly te zijn, gedood door Joel aan het einde van de eerste game om Ellie te redden. Abby en haar vrienden slaan Joel vervolgens op brute wijze dood.

Vanaf dat moment spelen de gamers enkel nog Ellie en Abby. Niet iedereen was daar fan van, bijvoorbeeld omdat sommigen het ervoeren als "gedwongen diversiteit".

The Last of Us is nu druk bezig met de opnames.
Bron: CBR

Lees meer over: Pedro Pascal, The Last of Us, HBO, Bella Ramsey

Populair nieuws