'Star Trek: Picard' doodt belangrijke hoofdpersoon

'Star Trek: Picard' doodt belangrijke hoofdpersoon

De serie Star Trek: Picard is duidelijk niet bang om iets moeilijks te doen.

Jim Pedd, 20 maart 2022 om 15:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Picard-fans moeten nog bijkomen van het feit dat een van de personages tussen het eerste en tweede seizoen om het leven kwam. Intussen is het nog erger en is een hoofdpersoon van het eerste seizoen dood!
Star Trek: Picard keerde terug met een onverwacht verzoek van de Borg en een ongewone Borg Queen die probeerde een nieuwe versie van het oude schip van Picard te assimileren. Q greep in en stuurde Jean-Luc Picard en zijn bondgenoten naar een alternatieve tijdlijn.

Star Trek: Picard
Daar proberen Picard en zijn crew de boel recht te zetten. Wat inhoudt dat ze een slingshot rond de zon moeten maken om terug te reizen naar de 21ste eeuw, waar het allemaal mis ging.

Voordat ze die reis kunnen maken, arriveert de echtgenoot van Confederation President Annika Hansen en een stel beveiligers aan boord van de La Sirena om hen op te pakken. Elnor, die Picard als een vaderfiguur zag en een volwaardig Romulan kadet van Starfleet is (de eerste!) werd daarbij neergeschoten.

Natuurlijk deed Raffi haar best zijn verwondingen te helen, maar daar slaagde ze niet in, waarna hij overleed. Er is nog hoop voor Elnor, want wellicht dat het herstellen van de tijdlijn voldoende is.

Star Trek: Picard zie je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek, Picard, Patrick Stewart, The Next Generation, Star Trek Discovery, John de Lancie

Populair nieuws