search
Goed nieuws voor Marvels 'Hawkeye'-spinoff 'Echo'

Goed nieuws voor Marvels 'Hawkeye'-spinoff 'Echo'

De opnames van de serie over de dove superheld laten niet lang meer op zich wachten.

Zilko Tarici
Het lijkt erop dat Marvel Studios zijn regisseur heeft gevonden voor Echo, een van de series waarvan de opnames binnenkort moeten beginnen.

Er gingen al geruchten dat Sydney Freeland plaats zou nemen in de regiestoel, maar dat lijkt nu zeker nu de regisseur een castingcall voor een Disney+-show heeft gedeeld waarin Native Americans en leden van Indiaanse stammen in Amerika worden opgeroepen om zich aan te melden als figurant voor deze productie.

Onderonsje van ster en regisseur
De castingcall laat daarnaast vallen dat Peachtree City in de Amerikaanse staat Georgia als filmlocatie voor het project zal dienen. En dat werd eerder ook al eens genoemd door een locatiemedewerker van marvel Studios.

De ultieme bevestiging lijkt echter te komen van Echo-ster Alaqua Cox, die de hoofdrol speelt in de serie. Zij deelde de post van Freeland en is tevens met haar bevriend via de socials.

Freeland is overigens geen vreemde op Disney-gebied. Ze regisseerde eerder diverse afleveringen van de serie Reservation Dogs, dat wordt uitgezonden door netwerk FX, dat in bezit is van Disney.Aanbevolen artikelen