'How I Met Your Father' wordt flink anders in seizoen 2

'How I Met Your Father' wordt anders in seizoen 2

De serie How I Met Your Father krijgt meer standalone afleveringen in het tweede seizoen.

Jim Pedd, 20 maart 2022 om 18:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De twee bedenkers van de serie How I Met Your Father beloven dat het tweede seizoen van de serie het anders gaat doen dan de eerste reeks. Er komen nu meer standalone afleveringen.
De serie How I Met Your Father speelt zich af over twee tijdlijnen. Kim Catrall is een oudere Sophie in de jaren 2050, waar we een jongere versie van Sophie volgen in het heden, gespeeld door actrice Hilary Duff. Kijkers volgen haar in het eerste, tien afleveringen tellende, seizoen en zien hoe zij de liefde van haar leven hoopt te vinden.

How I Met Your Father
De bende maakt heel wat leuke en opvallende momenten mee in de serie How I Met Your Father. In 22 minuten tijd ligt veel focus op het mysterie van wie de vader is.

Elke aflevering kwam weer tot een einde met een cliffhanger, waarmee de komedie toch de indruk gaf dat hij echt een overkoepelend verhaal vertelde. Medebedenkrs Isaac Aptaker en Elizabeth Berger vertellen tegenover TV Line hierover.

Aptaker: "We hebben nu de kans om het mysterie meer ademruimte te geven en afleveringen te maken die er meer om draaien dat iedereen rondhangt en een gekke avond beleeft."

Berger: "We hadden een paar van die ideeën voor seizoen 1, die we niet konden maken omdat we er niet genoeg ruimte voor hadden."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, hilary duff

Populair nieuws