Gigantische cameo 'How I Met Your Father' uitgelegd

Gigantische cameo 'How I Met Your Father'

How I Met Your Father had een groot moment voor fans van How I Met Your Mother.

Jim Pedd, 17 maart 2022 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Disney+ serie How I Met Your Father had een gigantische cameo. Die leidde helemaal terug naar 'moederserie' How I Met Your Mother en zorgde voor een heerlijk moment voor fans van de franchise.
How I Met Your Father liet namelijk zien hoe Sophie besloot om even een afzakkertje te doen in de welbekende bar MacLaren's Pub. Daar trof ze niemand minder dan Robin Scherbatsky, wederom gespeeld door Cobie Smulders.

How I Met Your Father-cameo
Het creatieve team achter How I Met Your Father onthulde tijdens een interview met TV Line hoe het zit met de cameo.

Regisseur Pam Fryman vertelde dat er heel veel gesproken is achter de schermen over de cameo's van How I Met Your Mother-personages. Zo is gekeken of er cameo's zouden moeten zijn en wie die zouden moeten krijgen. Geen gemakkelijke keuzes, en duidelijk is dat de cameo's niet het belangrijkste waren maar binnen het verhaal moesten passen.

Co-bedenker Elizabeth Berger vertelde dat de cameo van Robin er lange tijd aan zat te komen. "We hoopten dat al vanaf het begin. Wij hielden van het idee dat Sophie het pad zou kruisen met iemand die zo cruciaal en zo'n aanwezigheid is in het origineel. Het idee dat zij advies en feedback zou krijgen van Robin was enorm opwindend!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws