search
Krijgt 'How I Met Your Mother' een tiende seizoen!?
Series / Nieuws

Krijgt 'How I Met Your Mother' een tiende seizoen!?

Jason Segel ziet het in elk geval helemaal zitten om een tiende seizoen van How I Met Your Mother te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jason Segel wil heel graag een tiende seizoen van How I Met Your Mother maken. Dat vertelt regisseur Pamela Fryman tijdens een nieuw interview.

De serie How I Met Your Mother ging in september 2005 van start op televisiezender NBC en was een groot succes. We kregen negen seizoenen en 208 afleveringen te zien, waarvan de laatste in september 2013 op televisie uitgezonden werd.

How I Met Your Mother-terugkeer
De serie How I Met Your Mother volgde de hopeloos romantische Ted Mosby die vanaf het jaar 2030 aan zijn zoon en dochter vertelt hoe hij hun moeder heeft leren kennen. De show kreeg ook een spin-off: How I Met Your Father en inmiddels wordt gehoopt door Segel dat er een tiende seizoen van How I Met Your Mother komt.

Producent Fryman vertelde:

"Iedereen staat echt zoals altijd helemaal achter iedereen. Dus toen deze vervolgserie er kwam op zo'n veelbelovende manier, was iedereen meteen enthousiast. Ik bedoel, ik blijf hen maar berichtjes sturen: 'Seizoen 10! We kunnen het!' En Jason [Segel] is altijd de eerste die zegt: 'zeg maar waar ik moet verschijnen'."

Gezien het succes van recente revivals van populaire series, klinkt dit niet eens zo heel onwaarschijnlijk.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen