search
'Obi-Wan Kenobi' doet iets volstrekt unieks
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' doet iets volstrekt unieks

De Star Wars-serie rond Obi-Wan Kenobi krijgt een mooi moment met Darth Vader.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het verhaal gaat dat Obi-Wan Kenobi een uniek moment gaat leveren in live-action. Maar let op: dit bevat ook meteen grote spoilers voor de aankomende serie die eind mei op Disney+ gelanceerd wordt.

We zagen na een korte tease in Star Wars: The Empire Strikes Back al een korte flits, en in Return of the Jedi daadwerkelijk een blik onder de helm van Darth Vader. De prequels lieten verder Anakin Skywalker zien en de film Rogue One dook in zijn Bacta Tank.

Obi-Wan Kenobi
In Obi-Wan Kenobi kruipt Hayden Christensen voor het eerst in jaren weer in de huid van Darth Vader. Gespeculeerd wordt daardoor dat we zijn gezicht weer zullen zien.

Dat gebeurde al in de serie Star Wars Rebels, waarin Ahsoka Tano de helm open wist te kraken en ze het kwaadaardige gezicht van haar vroegere meester ziet. De site Making Star Wars beweert nu dat we meer van dat soort beelden te zien zullen krijgen in de live-action serie.

De site schrijft daar het volgende over:

"Het masker van Darth Vader wordt geroken door ieders favoriete 'hello there' zeggende Jedi Knight. Anakin kan nog een laatste keer naar Obi-Wan kijken met zijn 'eigen oog'." Meer details geeft men niet.

Obi-Wan Kenobi is vanaf 25 mei te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen