search
Recensies 'Bridgerton' seizoen 2: zo goed als het eerste seizoen?
Series / Featured

Recensies 'Bridgerton' seizoen 2: zo goed als het eerste seizoen?

Bevalt het nieuwe seizoen van Bridgerton, of valt het toch tegen nu?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Bridgerton keert vrijdag terug op Netflix met zijn tweede seizoen. Daarvan zijn nu eindelijk de eerste recensies online verschenen en die laten zien dat Netflix erin geslaagd is een succesvolle tweede reeks te maken.

Wel valt op dat het nieuwe seizoen van Bridgerton niet zo goed wordt ontvangen als het eerste seizoen. Critici vinden de nieuwigheid er wel een beetje van af en dat is niet in het voordeel van Bridgerton.

Bridgerton-recensies
We doen een greep uit de recensies voor Bridgerton seizoen 2:

Daily Telegraph: "Nu we allemaal iets minder verbluft zijn, kunnen we de komst van het tweede seizoen beoordelen op zijn dramatische merites. En het is nog altijd heerlijk en amusant, al is het nieuwe er wel een beetje van af."

The Wrap: "Hoewel Bridgerton seizoen 2 ook weer vol schandalen, roddels en excellentie waar we aan gewend zijn geraakt zit, mist dit tweede seizoen de frisse aantrekkingskracht en het meeslepende tempo van het eerste seizoen."

The Hollywood Reporter: "Hoewel het struikelt op bepaalde gebieden, weet Bridgerton wederom enorm te slagen in de arena die het belangrijkste is: zijn centrale romance."

Variety: "Hoewel het voornaamste liefdesverhaal in toenemende mate frustreert, weten de acteurs het heel, heel goed te spelen."

Bridgerton zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen