Netflix lanceert een absolute topserie deze week

Netflix lanceert een absolute topserie deze week

Bridgerton gaat komende vrijdag door met nieuwe afleveringen op Netflix.

Jim Pedd, 21 maart 2022 06:37

Vorige week voegde Netflix meer dan tien nieuwe series toe. Dat gold ook voor de week daarvoor. Het waren dus een paar lekkere weken, en we wisten ook goed wat er allemaal aan zat te komen in het aanbod van de gigantische streamingdienst.

Deze week weten we net iets minder over de nieuwe toevoegingen die Netflix aan zijn aanbod gaat doen. Wel is zeker dat de serie Bridgerton een tweede seizoen krijgt. Dat is tot dusverre de grootste serie die je ooit op Netflix hebt kunnen zien, dus we kijken natuurlijk enorm hiernaar uit!

VANAF 22 MAART
The Principles of Pleasure: Seks, plezier en moderne wetenschap komen samen in deze heldere serie waarin de complexe wereld van vrouwelijk genot wordt gevierd en hardnekkige mythen worden ontkracht.

VANAF 24 MAART
Thirty-Nine: Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.

VANAF 25 MAART
Bridgerton (seizoen 2): Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht, Bridgerton

Populair nieuws