Hugh Grant in beeld als nieuwe Doctor Who

Hugh Grant in beeld als nieuwe Doctor Who

Gaat niemand minder dan Hugh Grant actrice Jodie Whittaker opvolgen?

Bram de Groot, 22 maart 2022 om 06:36

Het mag nog even met een korreltje zout worden genomen, maar volgens het Britse The Mirror zou niemand minder dan Hugh Grant in beeld zijn om de nieuwe Doctor Who te gaan spelen.
BBC is op dit moment op zoek naar de opvolger van Jodie Whittaker die sinds 2018 de rol van de dertiende Doctor invult. Ze zal spoedig voor de laatste keer te zien zijn als het bekende personage uit de gelijknamige tv-serie.

Hugh Grant als Doctor Who
Grant is uiteraard bekend van films als Love, Actually en Four Weddings and a Funeral en was de laatste jaren te zien in onder meer de serie The Undoing en de films The Gentlemen en Cloud Atlas.

Volgens The Mirror zou de nu 61 jarige Grant een frisse wind moeten brengen bij de serie. Volgens de tabloid zouden de gesprekken op dit moment gaande zijn. BBC wil op dit moment geen commentaar geven.

Dit jaar verschijnen nog drie speciale afleveringen met de huidige doctor van Jodie Whittaker. De eerste werd op 1 januari uitgezonden en heeft de titel "Eve of the Daleks". Daarna volgen nog "Legend of the Sea Devils" (pasen 2022) en een nog titelloze slotaflevering.Bron: The Mirror

Lees meer over: Hugh Grant, Doctor Who, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws