'Supernatural' vindt hoofdrolspelers voor prequelserie 'The Winchesters'

Prequelserie 'Supernatural' vindt hoofdrolspelers

De nieuwe serie die voorafgaat aan Supernatural wordt verteld door Dean Winchester.

Bram de Groot, 22 maart 2022 om 06:00

Alweer even geleden werd duidelijk dat er een prequelserie komt op de succesvolle fantasyserie Supernatural. Deze werd in 2020 na vijftien seizoenen afgerond. De prequelserie heet The Winchesters.
Nu wordt via Variety duidelijk dat Meg Donnelly (Zombies) en Drake Rodger (Not Alone) de hoofdrollen gaan spelen. Ze gaan jongere versies van Mary en John Winchester spelen, de ouders van Sam en Dean.

Mary en John Winchester spelen
Via Variety hebben we ook de eerste omschrijvingen van Mary en John Winchester:

- Donnelly's Mary is een 19-jarig meisje dat al sinds haar kindertijd tegen de krachten van de duisternis vecht. Na het verlies van iemand die dicht bij haar staat, overweegt de geharde jager om te stoppen met het familiebedrijf - totdat de verdwijning van haar vader en de komst van nieuwkomer John haar dwingen een nieuw team te leiden.

- Rodgers John is onlangs teruggekeerd uit Vietnam. Onbaatzuchtig en helder van geest, vindt hij een nieuwe missie thuis, waar sporen van zijn vaders verleden hem leiden naar een geheime organisatie en een geheel nieuwe oorlog als jager.

The Winchesters
"Voor Sam en Dean waren er John en Mary," is het plot van de serie. "Verteld vanuit het perspectief van verteller Dean Winchester (Jensen Ackles), is The Winchesters het epische, onvertelde liefdesverhaal van hoe John Mary ontmoette en hoe ze alles op het spel zetten om niet alleen hun liefde te redden, maar de hele wereld."Bron: Variety

Lees meer over: Supernatural, The Winchesters, Meg Donnelly, Drake Rodger, Jensen Ackles

Populair nieuws