Seizoen 18 van 'Grey's Anatomy' binnenkort te streamen op Disney+

'Grey's Anatomy' S18 snel te streamen op Disney+

Ondertussen werd er ook al een negentiende seizoen van de reeks aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 22 maart 2022 17:42

Het achttiende seizoen werd voor het eerst uitgezonden door ABC en ging van start op 30 september 2021. Binnenkort is dat achttiende seizoen ook te bekijken op streamingdienst Disney+ in Nederland.
In Nederland is het mogelijk om via verschillende kanalen Grey's Anatomy te volgen. Zo is ze te bekijken op Net5, maar kan ze ook worden gevolgd op Videoland. Voor deze laatste geldt dat er momenteel 16 seizoenen aan het aanbod van de streamingdienst zijn toegevoegd. De populaire reeks is ook terug te vinden op Prime Video waar het mogelijk is om tot en met het zeventiende seizoen te bekijken.

1 juni
Wie niet meer kan wachten op het achttiende seizoen zal toch nog even geduld moeten koesteren. Voor dat achttiende seizoen geldt namelijk dat ze zal verschijnen op streamingdienst Disney+ op 1 juni 2022.

Disney heeft de rechten verkregen om als eerste het nieuwe seizoen te mogen streamen van Grey's Anatomy. Of en wanneer het achttiende seizoen ook naar Videoland en / of Prime Video zal komen is voorlopig nog niet bekend.

Ondertussen werd ook al een negentiende seizoen van de reeks aangekondigd. Het einde is dus nog helemaal niet in zicht!


Lees meer over: Greys Anatomy, serie, series, Disney, Disney Plus

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws