Tweede seizoen 'The Flight Attendant' binnenkort te streamen bij HBO Max

'The Flight Attendant' S2 onderweg naar HBO Max

Fans kunnen (zeer) binnenkort aan de slag gaan met het tweede seizoen van de veelgeprezen reeks...

Geoffrey Ketels, 22-03-2022 18:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ben jij ook één van de vele fans van de geweldige serie The Flight Attendant? Dan hebben we nu goed nieuws voor jou! Het tweede seizoen van deze populaire reeks is namelijk zeer binnenkort te bekijken bij HBO Max.
In de serie The Flight Attendant is de hoofdrol uiteraard weggelegd voor de bloedmooie Kaley Cuoco. Naast haar bestaat de cast van de reeks uit namen als Michiel Huisman, Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, TR Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews en Nolan Gerard Funk.

HBO Max stuurde met betrekking tot de komst van het tweede seizoen een persbericht de wereld in. In dat persbericht stond het volgende te lezen:

"Het tweede seizoen van de veelgeprezen Max Original 'The Flight Attendant' zal van start gaan op donderdag 21 april 2022. Er worden in eerste instantie twee afleveringen toegevoegd aan het aanbod van HBO Max. Daarna volgen nog eens twee afleveringen op 28 april waarna vervolgens elke week een nieuwe aflevering zal worden toegevoegd. De finale aflevering wordt toegevoegd op 26 mei 2022."

CIA
Kaley Cuoco speelt in de serie The Flight Attendant de rol van Cassie Bowden. Zij leidt een nuchter leven in de Amerikaanse grootstad Los Angeles. In haar vrije tijd is ze aan de slag voor de CIA. Wanneer een buitenlandse opdracht er plots voor zorgt dat ze getuige wordt van een moord wordt haar wereld toch enigszins op zijn kop gezet.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het tweede seizoen van deze populaire reeks? Dan kan je daarvoor alvast even de onderstaande teaser bekijken!Lees meer over: The Flight Attendant, serie, series, HBO, HBO Max

Populair nieuws