search
Dramaserie 'A Very British Scandal' onderweg naar Prime Video
Series / Nieuws

Dramaserie 'A Very British Scandal' onderweg naar Prime Video

De ontzettend populaire BBC-serie is binnenkort ook te bekijken op de streamingdienst van Amazon...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De ongelofelijk populaire dramaserie A Very British Scandal heeft reeds heel wat harten weten te veroveren. Binnenkort is ze ook te bekijken op de streamingdienst Prime Video van Amazon.

In de serie A Very British Scandal maken we kennis met Margaret, de hertogin van Argyll. Zij staat bekend omwille van haar charisma, schoonheid en stijl. Daarmee domineerde ze menig aantal voorpagina's. Haar ex-man dreigt echter aardig roet in het eten te gooien. Hij beticht zijn ex namelijk niet alleen van diefstal en geweld, maar ook van drugsgebruik en omkoping.

Wanneer er tot slot ook een wel erg expliciete polaroidfoto de wereld wordt ingestuurd blijkt al snel dat het leven van de hertogin nooit meer hetzelfde zal zijn.

22 april
Toen de reeks werd uitgezonden op de BBC kon ze instant rekenen op ongelofelijk veel kijkers. Bovendien zijn ook de recensies van de serie uitstekend te noemen. Voldoende redenen dus om uit te kijken naar de lancering van de reeks op streamingdienst Prime Video van Amazon. Daar zou de serie op moeten worden toegevoegd op 22 april 2022.

Is deze dramaserie voor jou nog volledig onbekend en zou je graag alvast een voorsmaakje willen krijgen? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen