Schitterend nieuws voor fans van de geweldige serie 'You'

Schitterend nieuws voor fans van de serie 'You'

De opnames voor het gloednieuwe vierde seizoen van de reeks zijn van start gegaan...

Geoffrey Ketels, 23 maart 2022 om 13:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel wat mensen kijken ongetwijfeld reeds sterk uit naar het verschijnen van het vierde seizoen van de meeslepende misdaadserie You. Voor deze mensen is er nu goed nieuws. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de opnames van het vierde seizoen van start zijn gegaan.
Bovenstaande werd door Netflix bekend gemaakt door middel van een setfoto die werd geplaatst op Twitter. Veel over het nieuwe seizoen van You is er eigenlijk nog niet bekend. We kunnen er uiteraard wel vanuit gaan dat Penn Badgley terug zal keren als de charmante seriemoordenaar Joe Goldberg. Bovendien heeft Netflix eerder reeds laten optekenen dat ook Lukas Gage mee zal spelen in het nieuwe seizoen.

Releasedatum onbekend
De serie You is gebaseerd op de razend populaire boekenreeks van Caroline Kepnes. De reeks draait specifiek om Joe Goldberg, een gewelddadige psychopaat die volledig geobsedeerd raakt door zijn slachtoffers. Stalking, ontvoering en moord zijn vaste ingrediënten van de boeken en dus ook van de serie.

De eerste drie seizoenen van You zijn reeds te bekijken op streamingdienst Netflix. Wanneer het vierde seizoen ongeveer zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.


Lees meer over: You, serie, series, Netflix

Populair nieuws