The CW geeft in één klap zeven series een vervolg

The CW geeft in één klap zeven series een vervolg

Onder meer de hitserie 'Riverdale' krijgt met zekerheid nog een zevende seizoen...

Geoffrey Ketels, 23 maart 2022 14:15

Geweldig nieuws vandaag voor fans van heel veel verschillende series. Zomaar even zeven series zijn namelijk door The CW verlengd. Hier zitten best heel wat populaire namen bij.
In één klap ontvingen zeven series van The CW dus een goedkeuring voor een volgend seizoen. Het gaat hierbij concreet om:

- The Flash
- Riverdale
- Walker
- All American
- Kung Fu
- Nancy Drew
- Superman & Lois

The Flash krijgt door de verlenging dus met zekerheid nog een negende seizoen. Dat maakt dat ze de langstlopende Arrowverse-serie van het netwerk wordt. Ze neemt deze prestigieuze titel over van Arrow. Het is voorlopig nog niet bekend of de reeks met het negende seizoen ten einde zal komen of niet.

Ook Riverdale krijgt vervolg
Een serie waarvan het voortbestaan toch wat onduidelijk was is natuurlijk Riverdale. In de wandelgangen werd er gefluisterd dat er mogelijks geen vervolg meer zou verschijnen. Dat blijkt nu dus toch nog het geval te zijn. Of het zevende seizoen dan wel de zwanenzang zal worden is niet bekend.

Er zijn ook een aantal namen waar momenteel door The CW nog geen duidelijkheid rond wordt gegeven. Het gaat hierbij dan om series als The 4400, Naomi en natuurlijk ook om All America: Homecoming. Deze drie series hopen nog op de komst van een tweede seizoen, maar zekerheid is er dus vooralsnog nog niet.

In ieder geval kunnen veel fans met bovenstaand nieuws terug opgelucht ademhalen. Zij zagen hun favoriete serie door The CW immers nog verlengd met minstens één extra seizoen.

Lees meer over: Riverdale, serie, series, The CW, The Flash, Walker

Populair nieuws