search
Obi-Wan Kenobi-acteur probeert Jedi-trucjes in het echte leven
Series / Nieuws

Obi-Wan Kenobi-acteur probeert Jedi-trucjes in het echte leven

Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor geeft toe weleens Jedi-trucjes in het echte leven te proberen.

Obi-Wan Kenobi is een van de populairste Star Wars-personages. Ook de acteur is zeer geliefd, mede door uitspraken die hij weleens doet. Zo gaf hij onlangs toe soms Jedi-trucjes in het echte leven te proberen.

Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft dat nog nooit geprobeerd? Precies. Wanneer hij gevraagd wordt of hij ooit een Jedi mind trick uit probeerde te voeren, antwoordt hij nee:

"Niet echt. Ik bedoel, ik ben er hier en daar van beschuldigd door mensen die grappig proberen te zijn. Maar nee, ik heb het nooit geprobeerd." Andere Jedi-trucjes heeft McGregor echter weleens voor de grap uitgeprobeerd.

Jedi-trucjes van Ewan McGregor
"Ik doe het met deuren. Ik vind het leuk om dat te doen met deuren die automatisch openen. Ik doe altijd een kleine Jedi-beweging voor deuren. Soms wordt ik ook betrapt als ik het doe. Bijvoorbeeld bij de deur van een supermarkt, als ik met mijn karretje naar binnen rij. Soms word ik betrapt en dat is een klein beetje beschamend."

Binnenkort krijgen we waarschijnlijk wat serieuzere Jedi-trucjes te zien van Ewan McGregor, wanneer hij als Obi-Wan Kenobi verschijnt in de serie met dezelfde naam. De serie trapt 25 mei af met de eerste aflevering, waarna er vijf zullen volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen