search

Ons nieuws van donderdag 24 maart 2022

Prime Video lanceert trailer tweede seizoen Spaanse original 'Cómo sobrevivir soltero'
Series / Nieuws

Prime Video lanceert trailer tweede seizoen Spaanse original 'Cómo sobrevivir soltero'

\'Cómo sobrevivir soltero\' is de eerste Spaanse romantische serie van Prime Video...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Spaanse series doen het op streamingdienst Netflix al een tijd lang behoorlijk goed. Ook Prime Video heeft uitgepakt met een eerste exclusieve Spaanse romantische serie. Nu heeft ze de trailer van het tweede seizoen gelanceerd.

Er zijn heel wat zaken die sterk in het voordeel spreken van het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero. Het eerste seizoen van de reeks werd bijvoorbeeld prima onthaald. Daarnaast is het zo dat er in het tweede seizoen ook verschillende cameo's zullen zitten van Spaanse beroemdheden. Eén van hen zou zelfs Miss World 2014 zijn.

8 afleveringen
Voor het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero geldt dat ze bestaat uit acht afleveringen. Uiteraard zijn het opnieuw de gebroeders Zurita, Emiliano en Sebastian die verantwoordelijk zijn voor het vervolgseizoen.

Voor heel wat elementen uit de verhaallijnen geldt dat ze zijn gebaseerd op de eigen ervaringen van de broers. Zij waren elk verantwoordelijk voor twee afleveringen van het tweede seizoen. Ze werden daarbij uiteraard wel geassisteerd door productieleiders Marcos Bucay en Noe Santillán-López.

In het vervolgseizoen zien we hoe Sebastian en zijn vrienden worden uitgedaagd om het leven van de jongvolwassenheid aan te gaan. Dat betekent niet alleen dat ze een job moeten vinden, daarnaast moeten ze ook om zien te gaan met seksuele onthouding en krijgen ze te maken met zogenaamde friends with benefits. Hoe dat allemaal precies verloopt zal je zien in het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero.

Het tweede seizoen van Cómo sobrevivir soltero is te bekijken op streamingdienst Prime Video van Amazon vanaf 15 april 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Love is Blind' verschijnt in 2023 op Netflix
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Love is Blind' verschijnt in 2023 op Netflix

Opmerkelijk, de opnames van het derde seizoen zouden vorig jaar al zijn afgerond...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De datingshow Love is Blind is zonder enige twijfel een merkwaardig liefdesexperiment. Het blijkt echter stevig aan te slaan bij de Netflix-abonnees. Het derde seizoen zou dan ook volgend jaar op de streamingdienst te zien moeten zijn.

De serie beschikt over een vrij opmerkelijk concept. In de datingshow gaan dertig vrijgezellen op zoek naar (de ware?) liefde. Dat wordt echter aardig bemoeilijkt door het feit dat ze tijdens de eerste fase elkaar alleen maar mogen spreken en dus niet kunnen zien.

Huwelijksaanzoek
Wat is er dan vereist om elkaar wel te kunnen zien? Wel, daarvoor moet er eerst een huwelijksaanzoek gebeuren! Een bijzonder gedurfd concept, maar het blijkt zowel bij de deelnemers als bij de kijkers van de reeks goed aan te slaan.

Het tweede seizoen van Love is Blind verscheen in februari van dit jaar op Netflix. De verwachting is nu dat het derde seizoen rond dezelfde periode volgend jaar zal verschijnen. Dat het nog zo lang wachten is op het vervolg is overigens best opmerkelijk. De opnames van dat derde seizoen zouden immers vorig jaar reeds zijn afgerond.

Heb je nog helemaal niets gezien van deze toch best boeiende datingshow? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer om een voorsmaakje te krijgen!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Streamingdienst HBO Max komt (voorlopig?) niet naar België
Series / Nieuws

Streamingdienst HBO Max komt (voorlopig?) niet naar België

Een rechtenkwestie met streamingdienst Streamz zou daarvan aan de basis liggen...

Geoffrey Ketels
In Nederland kunnen we sinds deze maand aan de slag met de streamingdienst HBO Max. Heel wat Belgen stellen zich nu de vraag of de streamingdienst ook naar hun land zal komen. Dat lijkt op z'n minst momenteel echter niet het geval te zijn.

Op 8 maart 2022 zag HBO Max het levenslicht in Nederland. Voor deze streamingdienst geldt dat ze zowel films als series aanbiedt van onder meer Mac Originals, DC, HBO en Warner Bros. Ook projecten van Cartoon Network zijn op de streamingdienst te bekijken.

Streamz
Het mooie aanbod dat in Nederland deel uitmaakt van HBO Max wordt toch enigszins met lede ogen aanzien door de Belgen. Zij stellen zich dan ook de vraag of de streamingdienst binnenkort ook in hun land zal worden gelanceerd of niet. Dat zal waarschijnlijk nog niet voor direct zijn, maar een groot probleem is dat eigenlijk niet.

Voor heel wat HBO series geldt dat de rechten ervan zijn verkregen door de lokale streamingdienst Streamz. Dit betekent dat ze in België eigenlijk momenteel geen nood hebben aan de bibliotheek van HBO Max. Onder meer de populaire reeks The Flight Attendant is in België gewoon op Streamz te bekijken.

Ondanks het feit dat HBO Max dus meer dan waarschijnlijk nog zeker enige tijd niet naar België zal komen kan het aanbod van Streamz die pijn toch best wel wat verlichten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vier BBC-dramaseries krijgen tweede seizoen
Series / Nieuws

Vier BBC-dramaseries krijgen tweede seizoen

In één klap zijn maar liefst vier BBC-dramaseries verzekerd van een tweede seizoen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De BBC staat erom bekend de thuisbasis te zijn van menig aantal uitstekende dramaseries. Nu heeft de BBC bekend gemaakt dat al zeker vier nieuwe dramaseries zijn verzekerd van een tweede seizoen.

De namen die zijn verlengd met een tweede seizoen zijn zeker niet van de minste. Het gaat hierbij niet alleen om The Responder en Time, maar ook om The Tourist en Vigil.

Dat The Tourist een vervolg zou krijgen stond eigenlijk al vast. Het is namelijk het drama met de hoogste rating van 2022 tot dusver. Op de zogenaamde BBC iPlayer was de reeks het best bekeken in de maand januari van dit jaar.

Uitstekende dramaseries
Niet alleen The Tourist slaagde erin om uitstekende cijfers neer te zetten. Hetzelfde is ook het geval voor The Responder. Zij wist binnen de 30 dagen na lancering dan ook zomaar even bijna 10 miljoen kijkers te trekken. Ook voor het tweede seizoen van deze reeks zal er worden gefilmd in het Engelse Liverpool.

Ook Vigil heeft er een uitstekend parcours opzitten. In het jaar 2021 was ze namelijk de best bekeken dramaserie in het Verenigd Koninkrijk in drie jaar tijd. Ze wist dan ook een publiek aan te spreken bestaande uit 13 miljoen kijkers gedurende 30 dagen voor de eerste aflevering. De serie kon uiteindelijk rekenen op een gemiddelde van 12,6 miljoen kijkers.

Tot slot is er dus ook nog Time. Ook zij was één van de best presterende dramaseries van het jaar 2021. Ze kon dan ook rekenen op zomaar even nagenoeg 12 miljoen kijkers gedurende een periode van 30 dagen. Het tweede seizoen van Time zal zich volledig afspelen in een vrouwengevangenis en krijgt een nieuwe cast.

Eén ding mag alvast duidelijk zijn, voor liefhebbers van dramaseries heeft de BBC de komende periode weer heel wat moois in petto!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Must-see trailer voor grootse 'Godfather'-serie 'The Offer'
Series / Nieuws

Must-see trailer voor grootse 'Godfather'-serie 'The Offer'

Miles Teller speelt de Oscar-winnende producent Albert S. Ruddy, en Dan Fogler is Francis Ford Coppola.

Paramount+ heeft de volledige trailer voor zijn miniserie The Offer in première gebracht, waarin de productie van Francis Ford Coppola's The Godfather wordt onderzocht.

Miles Teller speelt de Oscar-winnende producent Albert S. Ruddy, die is gekozen om een "‹"‹verfilming van de Mario Puzo-roman te begeleiden. Dan Fogler speelt Coppola samen met Matthew Goode als Bob Evans.

Van budgetbeperkingen tot een onwillige regisseur en tot andere mislukte gangsterfilms, de productie was een zware strijd. Maar het resultaat was de film die nog steeds een van de beste aller tijden is.

Nieuwe trailer die je niet kunt weigeren
De eerste drie afleveringen van de serie van tien afleveringen gaan op 28 april in première op Paramount+, met wekelijkse releases daarna elke donderdag. Helaas is Paramount+ nog altijd niet beschikbaar in Nederland.



Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Justin Chambers, Lou Ferrigno, Juno Temple, Burn Gorman, Anthony Ippolito en Michael Gandolfini hebben ook rollen en de serie is gemaakt en geschreven door Michael Tolkin, met Nikki Toscano als co-schrijver en showrunner.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kapt opnieuw met aansprekende serie
Series / Foto's

Netflix kapt opnieuw met aansprekende serie

Dit keer wordt Pacific Rim: The Black afgerond na slechts twee seizoenen.

Netflix beëindigt de Legendary Television anime-serie Pacific Rim: The Black met het komende tweede seizoen. Dit nieuwe seizoen zal op 19 april online verschijnen en hieronder zie je ook vier eerste beelden.

In de nieuwe reeks afleveringen hopen broers en zussen Taylor en Hayley nog steeds de veiligheid van Sydney te bereiken aan boord van Atlas Destroyer, een verkleinde training-Jaeger die werd achtergelaten toen Australië werd geëvacueerd.

Met tienermoordenaar Mei en de mysterieuze mens/kaiju hybride jongen die zich bij Taylor en Hayley voegen, moet dit geïmproviseerde gezin een gevaarlijk gebied doorkruisen dat wordt gecontroleerd door de bloeddorstige cult Sisters of the Kaiju.

Deze fanatici, geleid door de raadselachtige Hogepriesteres, zijn ervan overtuigd dat Boy hun langverwachte Messias is en ze zullen er alles aan doen om hem in hun duistere cirkel te indoctrineren - iets wat Hayley wil voorkomen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix deelt eerste beelden 'Stranger Things 4'
Series / Foto's

Netflix deelt eerste beelden 'Stranger Things 4'

De gang is weer terug voor nieuwe avonturen binnen en buiten Hawkins.

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van Stranger Things seizoen vier. Volume één van het nieuwe seizoen is vanaf 27 mei beschikbaar op Netflix, volume 2 volgt even later op 1 juli.

De regisseurs van het tweedelige seizoen zijn The Duffer Brothers (401, 402, 407, 408, 409), Shawn Levy (403, 404) en Nimród Antal (405, 406) en je ziet weer rollen van onder meer Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers) en Sadie Sink (Max Mayfield).

Foto's uit seizoen vier van Stranger Things
In seizoen vier is het is zes maanden na 'The Battle of Starcourt'. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op.

Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Andere rollen komen van , Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) en Matthew Modine (Dr. Brenner).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Obi-Wan Kenobi-acteur probeert Jedi-trucjes in het echte leven
Series / Nieuws

Obi-Wan Kenobi-acteur probeert Jedi-trucjes in het echte leven

Obi-Wan Kenobi-acteur Ewan McGregor geeft toe weleens Jedi-trucjes in het echte leven te proberen.

Obi-Wan Kenobi is een van de populairste Star Wars-personages. Ook de acteur is zeer geliefd, mede door uitspraken die hij weleens doet. Zo gaf hij onlangs toe soms Jedi-trucjes in het echte leven te proberen.

Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft dat nog nooit geprobeerd? Precies. Wanneer hij gevraagd wordt of hij ooit een Jedi mind trick uit probeerde te voeren, antwoordt hij nee:

"Niet echt. Ik bedoel, ik ben er hier en daar van beschuldigd door mensen die grappig proberen te zijn. Maar nee, ik heb het nooit geprobeerd." Andere Jedi-trucjes heeft McGregor echter weleens voor de grap uitgeprobeerd.

Jedi-trucjes van Ewan McGregor
"Ik doe het met deuren. Ik vind het leuk om dat te doen met deuren die automatisch openen. Ik doe altijd een kleine Jedi-beweging voor deuren. Soms wordt ik ook betrapt als ik het doe. Bijvoorbeeld bij de deur van een supermarkt, als ik met mijn karretje naar binnen rij. Soms word ik betrapt en dat is een klein beetje beschamend."

Binnenkort krijgen we waarschijnlijk wat serieuzere Jedi-trucjes te zien van Ewan McGregor, wanneer hij als Obi-Wan Kenobi verschijnt in de serie met dezelfde naam. De serie trapt 25 mei af met de eerste aflevering, waarna er vijf zullen volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Moon Knight' niet wat we gewend zijn van het MCU volgens acteur
Series / Nieuws

'Moon Knight' niet wat we gewend zijn van het MCU volgens acteur

Volgens de acteur Rey Lucas wordt Moon Knight een heel andere serie dan we gewend zijn van het MCU.

Als we Moon Knight-ster Rey Lucas mogen geloven wordt de serie heel anders dan wat we gewend zijn van de andere series en films in het Marvel Cinematic Universe.

Velen hebben al uitspraak gedaan over wat we kunnen verwachten van Moon Knight. Of het nu de acteurs Oscar Isaac en Ethan Hawke zijn, de producenten Jeremy Slater en Mohamed Diab, of zelfs Marvel-baas Kevin Feige, ze zijn het er allemaal over eens dat Moon Knight anders wordt dan de meeste Marvel-content. Daar sluit acteur Rey Lucas zich nu bij aan.

Moon Knight anders dan het MCU
In een interview geeft hij aan dat Moon Knight een grote afwijking is van wat we gewend zijn in het MCU:

"Ik kan zeggen dat de serie over het algemeen bedoeld is als een verandering en afwijking van wat we gewend zijn van de andere Marvel-content die vaak erg avontuurlijk is. Er zitten een hoop psychologische elementen in. Ik denk dat het nog steeds soms grappig en herkenbaar zal zijn. Als een fan ben ik zeer enthousiast. Ik zag de trailer en dacht 'oh mijn god, dit is geweldig.'"

We hebben inmiddels zo vaak gehoord dat Moon Knight een serieuze afwijking wordt van het MCU, dat er op zijn minst een kern van waarheid in zal schuilen. We gaan het zien, wanneer de serie 30 maart op Disney Plus verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen