search
'Moon Knight' niet wat we gewend zijn van het MCU volgens acteur
Series / Nieuws

'Moon Knight' niet wat we gewend zijn van het MCU volgens acteur

Volgens de acteur Rey Lucas wordt Moon Knight een heel andere serie dan we gewend zijn van het MCU.

Als we Moon Knight-ster Rey Lucas mogen geloven wordt de serie heel anders dan wat we gewend zijn van de andere series en films in het Marvel Cinematic Universe.

Velen hebben al uitspraak gedaan over wat we kunnen verwachten van Moon Knight. Of het nu de acteurs Oscar Isaac en Ethan Hawke zijn, de producenten Jeremy Slater en Mohamed Diab, of zelfs Marvel-baas Kevin Feige, ze zijn het er allemaal over eens dat Moon Knight anders wordt dan de meeste Marvel-content. Daar sluit acteur Rey Lucas zich nu bij aan.

Moon Knight anders dan het MCU
In een interview geeft hij aan dat Moon Knight een grote afwijking is van wat we gewend zijn in het MCU:

"Ik kan zeggen dat de serie over het algemeen bedoeld is als een verandering en afwijking van wat we gewend zijn van de andere Marvel-content die vaak erg avontuurlijk is. Er zitten een hoop psychologische elementen in. Ik denk dat het nog steeds soms grappig en herkenbaar zal zijn. Als een fan ben ik zeer enthousiast. Ik zag de trailer en dacht 'oh mijn god, dit is geweldig.'"

We hebben inmiddels zo vaak gehoord dat Moon Knight een serieuze afwijking wordt van het MCU, dat er op zijn minst een kern van waarheid in zal schuilen. We gaan het zien, wanneer de serie 30 maart op Disney Plus verschijnt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen