search
Must-see trailer voor grootse 'Godfather'-serie 'The Offer'
Series / Nieuws

Must-see trailer voor grootse 'Godfather'-serie 'The Offer'

Miles Teller speelt de Oscar-winnende producent Albert S. Ruddy, en Dan Fogler is Francis Ford Coppola.

Paramount+ heeft de volledige trailer voor zijn miniserie The Offer in première gebracht, waarin de productie van Francis Ford Coppola's The Godfather wordt onderzocht.

Miles Teller speelt de Oscar-winnende producent Albert S. Ruddy, die is gekozen om een "‹"‹verfilming van de Mario Puzo-roman te begeleiden. Dan Fogler speelt Coppola samen met Matthew Goode als Bob Evans.

Van budgetbeperkingen tot een onwillige regisseur en tot andere mislukte gangsterfilms, de productie was een zware strijd. Maar het resultaat was de film die nog steeds een van de beste aller tijden is.

Nieuwe trailer die je niet kunt weigeren
De eerste drie afleveringen van de serie van tien afleveringen gaan op 28 april in première op Paramount+, met wekelijkse releases daarna elke donderdag. Helaas is Paramount+ nog altijd niet beschikbaar in Nederland.



Giovanni Ribisi, Colin Hanks, Justin Chambers, Lou Ferrigno, Juno Temple, Burn Gorman, Anthony Ippolito en Michael Gandolfini hebben ook rollen en de serie is gemaakt en geschreven door Michael Tolkin, met Nikki Toscano als co-schrijver en showrunner.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen